+32 (0)3 843 35 00   Offerteaanvraag

Matrix Doors: Al meer dan 30 jaar een vaste waarde!

Beste klant,

Vanwege het Paasweekend en de collectieve inhaalrustdagen voor de bouwsector zullen wij gesloten zijn op maandag 1 en dinsdag 2 april. Onze toonzaal is daarnaast ook gesloten op zaterdag 30 maart.

Wij staan opnieuw voor u klaar vanaf woensdag 3 april om 8u.

Bedankt voor uw begrip.

Matrix Doors is een volledig onafhankelijke Belgische onderneming, gespecialiseerd in fabricage, verkoop en montage van sectionaalpoorten voor privé-gebruik en industrie. Op ons hoofdkantoor met productiehal in Boom vlakbij Antwerpen worden de poorten op maat gefabriceerd.

Met name de laatste jaren heeft Matrix Doors extra aandacht besteed aan de ontwikkeling van een railsysteem waarbij zonder bouwkundige ingrepen kantelpoorten zeer eenvoudig kunnen vervangen worden door een sectionale poort. Slechts 5 cm zijruimte en 7 cm bovenruimte (de zogenaamde "dagkanten") zijn nodig met dit uniek systeem.


Een keuze uit meer dan 10 verschillende modellen garandeert altijd een gepaste garagepoort die aansluit bij het specifieke karakter van een bepaalde gevel. Naast een aantal standaardkleuren zijn alle andere RAL-kleuren mogelijk!

Meer dan 30 jaar geleden gestart met uitsluitend poorten voor de industriële markt, verlegde onze klemtoon zich volledig naar de particuliere markt omdat men hier net dat ietsje meer, dat ietsje beter wil. En dat is wat Matrix Doors wil bieden!

Vanuit deze visie ontstond de aparte afdeling Conceptgevels. Gevelbekleding plaatsen met geïntegreerde sectionale- of kantelpoorten in perfecte harmonie gebeurt hier door specialisten die er dagdagelijks mee bezig zijn, waardoor zij beschikken over de juiste know-how.

Meer dan dertig jaar ervaring resulteerde in de plaatsing van reeds meer dan 30.000 sectionaalpoorten. Dit succes wijt Matrix Doors aan het feit dat...
  • kwaliteit bij Matrix Doors de hoogste prioriteit krijgt
  • de prijs bij Matrix Doors betaalbaar is, u koopt immers rechtstreeks bij de fabrikant
  • de service bij Matrix Doors uiterst vlot verloopt, aangezien bijna alle poortonderdelen uit stock leverbaar zijn
  • soepel en persoonlijk contact nog steeds mogelijk zijn bij een relatief klein, maar ambitieus blijvend familiebedrijf
  • continuïteit gegarandeerd wordt door jarenlange knowhow en de opvolging door de 2 zonen van oprichter Marc Nijs: Yannick & Sten
Verkoop, fabricage, transport, montage en na-service gebeurt door een team medewerkers in dienstverband. Het niet afhangen van derden garandeert soepelheid en kordate actie. Dit bewijzen we nog maar ‘ns graag bij uw volgend project. Bezoek zeker onze 1000m² toonzaal en toonpark te Kontich!

Contacteer ons

Wat onze klanten zeggen